Фантастичната четворка Кръговрат

Автор: Алекс Рос
Издателство: Студио Артлайн
Категория: Изкуство

Дъждовна нощ в Манхатън е и всички спят спокойно… освен Бен Грим. Когато в сградата „Бакстър“ внезапно нахлува нарушител, Фантастичната четворка – Г-н Фантастичен (Рийд Ричардс), Невидимата жена (Сюзан Сторм Ричардс), Човека-факла (Джони Сторм) и Нещото (Бен Грим) – се оказват обградени от цял рояк извънземни паразити. Тези противни създания, изградени от негативна енергия, идват на Земята с помощта на човешки преносител. Каква е целта им обаче? И кой стои зад това ненавременно нашествие?

Фантастичната четворка нямат избор, освен да се отправят на пътешествие в Негативната зона – извънземна вселена, изградена изцяло от антиматерия, и да подложат на риск не само своя живот, а и съдбата на целия Космос!

Фантастичната четворка: Кръговрат е първата творба с подобен обем, написана и илюстрирана от прочутия художник Алекс Рос, който взима класическа история, разказана от Стан Лий и Джак Кърби през 60-те години на миналия век, и я представя на ново поколение читатели. С ярки цветове и визия, която художникът е превърнал в своя запазена марка, Рос изпраща героичното семейство на Marvel на място, което само той би могъл да нарисува.

Добре дошли в Негативната зона.

И в това дебютно издание на MarvelArts – вълнуваща нова серия графични романи на Marvel Comics и Abrams ComicArts, където няма невъзможни неща!