Паднал ангел

Автор: Петра Камлахова
Издателство: Grant Cardone
Категория:  Чужда художествена литература

Клеър Колдуел, надарена с паранормални способности, за първи път в живота си поема към семейното имение, за да докаже невинността на баща си, но вместо това се заплита в сложна семейна драма.

На повърхността изплуват неприятни тайни, които завинаги е трябвало да останат погребани. Ще ѝ стигнат ли силите да спаси живота си?

На кого може да се довери и колко силна връзка може да си позволи да изгради със своя доведен брат, за чието съществуване дори не е знаела до този момент?

Петра Камлахова живее в малкото градче Леденице в южна Чехия и има титла бакалавър по история и бохемистика. Работи като редактор и коректор. Обича книгите още от малка и едва научила се да пише започва да твори собствени стихове и разкази.

Освен това много обича филми, сериали и бижута, като самата тя се е посветила на изработката на бижутерия от мъниста. Обожава пътуването, разни викторини и всичко, изпълнено с мистерия. През 2022 г. публикува своя труд Приемни изпити по чешки език за средно училище за ученици от 9. клас.