Хари Стайлс - Създаването на един модерен мъж

Автор: Шон Смит
Издателство: Сиела
Категория: Изкуство

Когато един притеснителен тийнейджър се явява на прослушване за музикалния формат „Екс фактор“, никой не подозира, че един ден ще се превърне в поп феномен и икона за цели поколения. Особено самият той – страда от ужасна сценична треска и единствено любовта му към музиката го тласка към светлините на прожекторите.

Оказва се, че бърка – публиката го обожава, а това прослушване е само началото на бляскава кариера, която ще го превърне в сензация на нашето време. Името му е Хари Стайлс, а това е неговата история…

„Хари Стайлс – Създаването на един модерен мъж“ проследява пътя му от детството му в Чешир, Великобритания, до студиата на Холивуд. Животът на Хари тече бързо и всичко, с което се захваща, е обречено на успех. От ⅕ от ултрапопулярната бой банда „Уан Дайрекшън“ той се превръща в соло изпълнител с платинени албуми и световни турнета; в модна икона и филмов актьор.

А зад образа на поп звездата продължава да се крие един изключително земен човек, чиято скромност и заразителна усмивка му печелят милиони почитатели по цял свят.