Мръсни гени

Автор: Бен Линч
Издателство: Ера
Категория: Медицина

Генетичната ни съдба не е предопределена!

Възможно е да бъде коригирана, пренаписана, променена.

Трябва само да знаем как.

Д-р Линч е прекарал цяло десетилетие в проучвания, изследвания и успешно лечение на пациенти из цял свят и е разработил и усъвършенствал Протокол за чисти гени – програма за оптимизиране на здравето и живота ни.

Разковничето към това е метилирането – биохимичен процес, осъществяващ се в тялото. Метилирайки определени гени, можем да „изключим“ генетичното си предразположение към затлъстяване и боледуване. С правилните „инструменти“ сме в състояние да надмогнем наследените предразположения към заболявания – тревожност, вродени увреждания, рак, деменция, депресия, сърдечни болести, безсъние, затлъстяване и други.

Чрез „Мръсни гени“ ще научите как може да влияете върху генетичното си наследство и да подобрите здравословното си състояние. С помощта на тестове ще разберете дали и кои от гените ви са „мръсни“, какъв точно е генетичният ви профил и как влияе на ежедневния ви живот и личността ви, а след това чрез лесни за изпълнение стъпки и конкретни рецепти и съвети ще можете да изчистите проблемните гени. Всичко е във вашите ръце!

Д-р Бен Линч е учил клетъчна и молекулярна биология и медицина. В желанието си да разбере причините за всяка болест, се е специализирал в нутригеномиката и ДНК метилирането. Книгата му „Мръсни гени“ се превръща в бестселър още с издаването си.