Обратни мисли

Автор: Емил Конрад
Издателство: Сиела
Категория: Българска художествена литература

Емил Конрад се завръща!

Забавен, провокативен, откровен и скандален, най-известният български влогър ще ви поведе на пътешествие из хаотично подредения си ум и ще ви разкрие много тайни за нещата, които не може да каже в интернет. Обратни мисли ще ви накара да се смеете, но и да се замислите сериозно за света, който ни заобикаля.

Употребата ѝ не се препоръчва за лица под шестнайсетгодишна възраст.

“Много е странно, когато мислиш наобратно. Когато животът ти върви наобратно. При мен нищо, никога не е вървяло по нормалния начин. Аз винаги намирам по-трудния път, за да направя живота си още по-невъзможен. Мисля наобратно и това може би обърква хората, защото винаги почвам оттам, където всички обикновено свършват мисълта си. Например вие виждате човек, който работи сам на бюрото си, а моят мозък автоматично ме праща в бъдещето, където си представям този човек като възрастен, който лежи сам в дома си, без никакви близки. Това мислене със сигурност ми коства много емоционално натоварване.”

Из книгата

Безкомпромисно и с безпощаден хумор Eмил Конрад разчиства сметките си с най-дразнещите тенденции в интернет пространството, детронира новопоявилите се пророци на българските социални мрежи, сразява дискриминационните клишета и разкрива себе си в изцяло непозната светлина. Написана в характерния за Конрад „спокоен“ стил, „Oбратни мисли“ е книга, която ще ви разсмее, озадачи и на места дори скандализира, но и ще ви покаже, че да бъдеш различен понякога е най-голямата суперсила, която може да притежаваш.