Повече

Автор: Моузес Налока
Издателство: Кибеа
Категория: Философия. Психология

Бъди повече, давай повече.

В книгата си Моузес Налока разказва истории от собствения си живот, за да ни покаже как непреодолимият стремеж да бъде повече му помага да служи на хиляди хора по света и да напътства най-добрите във всяка сфера. Формулата му звучи просто: Бъди повече, за да даваш повече! С помощта на неговите съвети олимпийски шампиони грабват златни медали, бизнесмени увеличават приходите си 10 или 100 пъти, висши ръководители извеждат компаниите си до върховете на корпоративния успех. Как ще ти помогне тази книга?

Ако се чувстваш в безизходица, в нея ще намериш полезни стратегии да се измъкнеш от нея и да тръгнеш напред. Ако по някаква причина ти се струва, че не си достатъчно добър, ще разбереш, че си много повече. Ако мислиш, че Вселената ти е отредила прекалено много трудности и изпитания, ще осъзнаеш, че не си единственият. Книгата представя динамичната история на автора, в която правдиво се преплитат страст, болка и разочарование, пречистване и трансформация. Моузес излива душата си и си позволява да бъде толкова уязвим пред читателя, че разказът му надали ще остави някого безразличен.

Нещо повече – неговата житейска история, поуките от нея и изстраданите му съвети ще катализират важни открития и промени във вашия житейски път. Повече е за всеки, който вярва, че в живота винаги има още и не желае да се примири с нищо по-малко от това, за което копнее.

Книгата е част от поредицата Познай себе си на издателство Кибеа.