Всички пишем

Автор: Ан Хандли

Издателство: Локус Пъблишинг

Категория: Обществени науки

Как да създаваме качествено, ефективно и ангажиращо съдържание.

Ако имате свой уебсайт, значи публикувате съдържание. Ако присъствате в социалните мрежи – се занимавате с маркетинг. Това означава, че разчитате на думите, за да предадете маркетинговите си послания. Днес всички пишем.

Всички пишем е вашият практически наръчник с най-важните и ценни ориентири при създаване на качествено уеб съдържание. С тяхна помощ не само ще разберете основните принципи при работа с текст, но и веднага ще можете да ги приложите на практика.

Ан Хандли е подбрала и систематизирала само най-същественото и знанията, които предлага, ще помогнат на всеки, решил да превърне писането в свое основно занимание.

Ефективната комуникация е в основата на маркетинга чрез съдържание. Важно е какво пишете. Думите ви (това, което казвате) и стилът ви (как го казвате) са вашия най-ценен (и за съжаление най-често подценяван) актив. Колкото и сложно да е съдържанието ви, лесно бихте могли да го превърнете в двигател на бизнеса ви, ако започнете с качествен продукт, ясна мисъл и добър стил на писане.

Ан Хандли е експерт в областта на дигиталния маркетинг, създаването и управлението на съдържание. Тя е създател и автор на блога AnnHandley.com, член е на програмата LinkedIn Influencer и автор на бестселъри в сферата на маркетинга. Тя е сред 20-те най-добри жени-блогъри в класацията на списание Forbes, а IBM я определя като един от седемте човека, формиращи съвременния маркетинг.