Всички страхове

Автор: Алекс Финли
Издателство: Сиела
Категория:  Чужда художествена литература

В духа на книгите на Карин Слотър и Дженифър Хилиър, „Всички страхове“ е амбициозен и въздействащ роман, който майсторски преплита динамична мистерия с трогателния портрет на семейство, разкъсано и обединено от болката.

Дръжте семейството си близо, защото враговете са още по-близо.

Откриха телата на семейство Пайн – баща, майка и две деца – във вторник. Мексиканската полиция вярва, че смъртта им е настъпила вследствие на нелеп инцидент с изтичане на газ, но от ФБР разследват възможно убийство. Защото това не е първият случай, в който семейство Пайн са в центъра на медийното внимание – преди години Дани Пайн е осъден за убийството на приятелката си, въпреки че всички са убедени, че е невинен.

Всички освен родния му брат Мат – вече последния му жив роднина и човека, който трябва да замине за Мексико, за да прибере телата. А после да ги погребе в малкото градче, където се е заклел да не се връща. Не и след онази нощ…

Сега обаче е длъжен. Семейството му е мъртво. Брат му е в затвора. Единственото, което може и трябва да стори, е да се изправи срещу всичките си страхове и да открие истината.

“Пригответе се за серия от шеметни обрати!”

Карин Слотър

“Най-добрият трилър, който съм чела през тази година!”

Дженифър Хилиър