Всичко свършва в полунощ

Автор: Хариет Тайс
Издателство: Сиела
Категория:  Чужда художествена литература

Трима приятели. Двама мъртъвци. И едно убийствено парти.

Миналото преследва Силви и Тес от много време. Те се опитват да се скрият от него – всяка по своя начин, но онова, което се е случило в последната им гимназиална година, отказва да се изпари от съзнанието им. Всяка обаче си спомня нещата различно.

Силви е амбициозен адвокат и се стреми да стане кралски съдия. Неведнъж е била готова да жертва всичко в името на кариерата си.

Тес е изправена пред проблеми – в семейството си, със здравето си. Измъчвана от угризения, тя иска да поправи злото, което вярва, че двете са причинили преди години.

И идва време миналото да се завърне с такава сила в живота им, че да го преобърне.

Парти с много алкохол. Една смърт. Един съдебен процес и много разбити животи. Години по-късно пак предстои парти. Наближава Нова година и всички участници в трагедията предстои да се съберат на едно място.

“Изгарящо, брилянтно четиво. Хариет Тайс е на върха на майсторството в трилъра.” – Сара Пинбъра

“Трилър от класа със сложни и завладяващи герои.” – Клеър Макинтош

Започвайки от финала на историята, Хариет Тайс ни повежда на изпълнено с напрежение и вълнение пътешествие по мрачните завои на миналото. И точно когато си мислите, че знаете накъде отива сюжетът, той прави майсторски рязък завой и отново ви запраща в неведение.

Умен, дързък и пристрастяващ, „Всичко свършва полунощ“ е първокласен трилър в духа на книгите на Клеър Макинтош, който ще ви накара добре да помислите на кого се доверявате.