Жена в неизвестност

Автор: Мери Кубика
Издателство: СофтПРЕС
Категория:  Чужда художествена литература

Три безследно изчезнали жени, повече от десет безплодни години издирване и улики, които не дават отговори, а будят въпроси.

Първо изчезва младата Шелби Тибоу. Скоро след това се оказва, че Меридит Дики и дъщеря ѝ Дилайла също са в неизвестност. Следите и на трите се губят на почти едно и също място. И страхът сграбчва в прегръдките си целия квартал. Свързани ли са случаите? След безплодно издирване разследването е изоставено.

Сега – 11 години по-късно, Дилайла внезапно се появява. Всички искат да знаят какво се е случило, къде са другите две жени, защо повече от десетилетие никой не е чул нищо за тях и как така се завръща именно дъщерята на Меридит… Но никой не е готов да се изправи пред истината.

Жена в неизвестност на Мери Кубика е смразяващо откровение за онези, които не само са готови на всичко, за да погребат истината, а и ревностно стоят на стража до гроба.

Книгата е част от поредицата Хит трилър от издателство СофтПрес.

Мери Кубика е бестселър автор на New York Times и USA Today. Работила като учител по история, днес Кубика е посветена на писането. До този момент на английски език са издадени седем нейни романа, а на български – криминалният шедьовър Другата жена. Романът ѝ Жена в неизвестност е с номинация за наградите Goodreads в категория Трилър.